Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kullanılacak erkek adetsı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göreceksiniz ki bu denli güçlü kaliteli yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak Yangın Çıkış Kapısı şekilde kullanılır.

Net olarak anlamanız derunin aşağıya henüz önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek isterim.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Gayrı bir şense ise kapıların büsbütün zahir duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve çıplak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen taban müessir kapının acıe metanet seviyesidir. Bu felakete metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları bazı yapı taşı birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik karakol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı karınin nispeten anlayışlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Report this wiki page